PVC vloeren

PVC vloeren zijn zeer duurzaam, sfeervol en onderhoudsvriendelijk. Daarbij zijn PVC vloeren ideaal bij vloerverwarming, omdat PVC de warmte zeer goed geleidt. PVC kan op verschillende manieren worden geplaatst: geheel verlijmd op een geëgaliseerde dekvloer of zwevend gelegd met een kliksysteem.  Wij bieden een zeer uitgebreide collectie en zijn dealer van alle bekende merken, zodat u verzekerd bent van een hoogwaardige kwaliteit.

NIEUW in ons assortiment PVC vloeren- CORE tec Original PVC

De COREtec Original vloeren zijn een revolutie in de markt van de PVC vloeren

De makkelijk te hanteren COREtec vloer is een ideaal alternatief voor uw laminaat, vinyl of plak-PVC vloer. De COREtec vloer is gemaakt van gerecycled hout, bamboo, gebrande kalk en eerste klas kwaliteit PVC. De COREtec vloeren zijn 100 % waterproof, dus kunnen worden gelegd in natte ruimtes, zonder op te zwellen wanneer het aan water wordt blootgesteld. Onder normale omstandigheden zal het niet krimpen of uitzetten. Een ander bijkomend voordeel is dat we daardoor geen dilitatiestrips nodig zijn om het te leggen oppervlakte te doorbreken. Elke COREtec plank heeft een onderlaag van kurk voor een zachtere en warmere vloer.

 

Een ander groot voordeel is, dat we bij het COREtec PVC, niet noodzakelijkerwijs een heel vlakke ondergrond nodig zijn. De onderlaag van kurk zal als het ware de oneffenheden absorberen. De PVC planken zijn eveneens geschikt voor gebruik op vloerverwarming en hoeven eerst niet te worden geacclimatiseerd in de te leggen ruimtes.

  

Bezoek onze showroom

Een PVC vloer moet je niet online willen kopen. Daarom is onze website ook niet bedoeld om een vloer op te bestellen. Wij vinden dat u een vloer 'in het echt' moet kunnen zien en ervaren, voordat u de juiste keuze kunt maken.Daarbij kunnen onze specialisten u wijzen op veel zaken waar u in eerste instantie niet aan denkt. Zo zijn er namelijk veel verschillen in kwaliteit, materiaal en afwerking dat belangrijk is voor u om te weten om überhaupt een vloer te bestellen. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvend bezoek aan DESMAAKVAN. Hier kunnen wij u goed en deskundig adviseren over de nieuwste collecties, laatste innovaties en trends. Daarbij vindt u in onze showroom alle vloeren op grote stalen.

Kwaliteit en vakwerk voor een scherpe prijs!

Bij DESMAAKVAN vindt u een complete collectie mooie en duurzame PVC vloeren van 's werelds beste merken, zodat de kwaliteit van de vloer is gewaarborgd. Echter, zeker bij PVC vloeren is de manier van verwerken minstens zo belangrijk. Daarom werkt DESMAAKVAN  met eigen vakmensen voor de plaatsing van de vloeren en hebben wij bewust gekozen voor betrouwbare leveranciers van onze egaline en lijm. Juist deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat DESMAAKVAN is uitgegroeid tot de toonaangevende woninginrichter op het gebied van PVC vloeren.

 Desmaakvan B.V          Baronieweg 5   5321 JV    Hedel