Eiken visgraat click parket  

Het is nu mogelijk om een eiken ​​visgraat parketvloer aan elkaar te klikken zonder spijkers, lijm Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een ​​visgraat parket te installeren of sneller geweest. De mechanische vergrendeling van de randen van de parketstrook maakt de installatie snel en gemakkelijk. Door het elimineren van veel van de arbeidsintensieve stappen zoals lijmen, spijkeren. 

Klikvloer voor perfect resultaat

Het 5G® sluitsysteem is speciaal ontworpen voor een veilige en snelle installatie. Doe het zelf of minimaliseer de projecttijd bij het inhuren van een professional. Vrij te installeren, zwevend op de ondervloer zonder te spijkeren of vast te lijmen.

Een houten gevoel in elke stijl

De veelzijdigheid van de natuur biedt eindeloze mogelijkheden voor het creëren van prachtige vloeren. Ontdek een fantastisch assortiment houten vloeren in alle kleuren en stijlen - van rustig en elegant tot levendig en rustiek. Click visgraatparket is er in verschillende stijlen, kwaliteiten en oppervlaktebehandelingen

Eiken click visgraat parket leverbaar voor diverse patroonvloeren en kleuren

Bekijk de patronen bij de foto's. Alle kleuren door elkaar mogelijk.

Eiken Visgraatparket als klikvloer

Wanneer een traditioneel eiken visgraatparket wordt geïnstalleerd, wordt het gelijmd of genageld in het onderliggende oppervlak en vervolgens 2-3 keer geschuurd voordat het kan worden behandeld. Dit proces is ingewikkeld en vereist veel vakmanschap. Daardoor zijn de installatiekosten meestal een substantieel onderdeel van het budget. Met het innovatieve visgraatparket van Click worden deze kosten tot een minimum beperkt. Door het elimineren van veel van de arbeidsintensieve stappen zoals lijmen.

Eiken Visgraatparket met een klik

Het ontwikkelingsteam achter het eiken parket van Click heeft intensief gewerkt aan het maken van een eiken parket dat zwevend kan worden geïnstalleerd, terwijl het probleem van doming, kraken en gaten tussen de strips wordt geminimaliseerd. Het is ontwikkeld om de stressoren te weerstaan ​​die worden gecreëerd door de variatie in vochtigheid gedurende de seizoenen en de jaren. Door de vloer in afzonderlijke stroken te plaatsen, mechanisch aan elkaar vergrendeld, worden de natuurlijke bewegingen in het hout geabsorbeerd door het sluitsysteem - dat wil zeggen de openingen tussen de stroken. De voeg is normaal 0,1 mm bij installatie en kan tijdens de seizoenen toenemen en afnemen.

Met het kleine formaat van 69 x 345 mm is de parketstrook zeer gemakkelijk te hanteren.

Geleverd in FSC 

Opknappen van de Eiken click visgraat parketvloer

Deze eiken visgraat parketvloer kan worden geschuurd en opgeknapt en gaat hierdoor 20 tot 30 jaar mee. (ca. 2 schuurbeurten)

 Desmaakvan B.V          Baronieweg 5   5321 JV    Hedel