Beton cire in de badkamer

Tegels op wanden en vloeren in badkamers is ontegensprekelijk de beste en zekerste combinatie in een vochtig ruimte.


In sommige gevallen echter wil men net dat ietsje meer en wenst men ook trappen, meubels en bij voorbeeld aanrechtbladen in éénzelfde kleur en structuur te laten uitvoeren met dezelfde waterdichte garantie als bij een tegelwerk.

Hier komt Cemcolori om de hoek kijken. Het gaat hier om een waterdichte, betonlook afwerking die op de meeste ondergronden kan worden toegepast. Cemcolori bestaat uit een poeder op basis van cement met toegevoegde harsen. Op deze waterdichte laag wordt nadien een transparante laklaag aangebracht die bescherming biedt tegen zoawat alle vuilaanslag.

Bovendien kan Cemcolori op de oude tegels worden aangebracht waardoor sloop – en stortkosten worden vermeden.Het stuc- werk van Cemcolori kan verder op vrijwel elke stabiele ondergrond worden aangebracht zowel in natte ruimtes als woonkamers, op slaapkamervloeren, in keukens en bedrijfsruimtes en bestaat in 23 standaard kleuren waarvan je de stalen kan bekijken in onze showroom.
Cemcolori is tevens een groene en ecologisch verantwoorde bezetting. Ze voldoet aan de kwaliteitseisen van het EMICODE – label en is emissiearm. Verder voldoet dit schitterend stucwerk aan de modernste eisen van veiligheid en comfort.

De unieke eigenschappen van Cemcolori even samengevat:

van nature waterdicht en 100 % milieuvriendelijk makkelijk en simpel schoon te maken en schoon te houden schimmelvrij want er zijn immers geen voegen en dus naadloos scheuroverbruggend geschikt voor vrijwel elke ruimte in uw woning of bedrijf design – betonlook.


Uiteraard bezorgen wij u ook de gecertificeerde vakman die bij u thuis de plaatsing van de Cemcolori uitvoert.
www.de-smaakvan.nl


Baronieweg 5

5321JV Hedel41 keer bekeken0 reacties

 Desmaakvan B.V          Baronieweg 5   5321 JV    Hedel