Eigenlijk zijn er eindeloos veel redenen om voor eikenhout te kiezen.


Eigenlijk zijn er eindeloos veel redenen om voor eikenhout te kiezen.

Een eiken houten vloer is namelijk altijd een goede keuze als u voor een mooie, sterke en kwalitatieve vloer wilt gaan. Toch willen wij u een goed inzicht geven in de voordelen die u mag verwachten van uw nieuwe vloer. Daarom vindt u hieronder een overzicht van de 5 belangrijkste redenen om voor eikenhout te kiezen.

1. Puur natuur

Een eiken houten vloer is duurzaam en natuurlijk. Dit betekent dat u een milieuvriendelijke keuze maakt wanneer u kiest voor een eiken houten vloer. Hout is niet alleen een materiaal dat puur natuurlijk is, maar dat ook erg lang de hoge kwaliteit kan behouden.

2. Sterk karakter

Vloeren van eikenhout hebben een bijzonder sterk karakter. De vloer straalt een bepaalde sfeer uit en door de jaren heen wordt dit eigenlijk alleen maar sterker. Een eiken houten vloer behoort tot de weinige vloeren die mooier worden naar mate zij verouderen.

3. Lange levensduur

Wanneer u kiest voor een eikenhouten vloer, kunnen wij u verzekeren van een zeer lange levensduur van uw eiken houten vloer. Zeker wanneer u de vloer goed verzorgd en op de juiste wijze onderhoudt. Er zijn verschillende verzorgingsmiddelen die uw vloer in topconditie kunnen houden. Uiteraard kunnen wij u hierin adviseren.

4. Hoog comfort

Door de uitstekende afwerking zijn de eiken houten vloeren van DESMAAKVAN comfortabel voor in huis. U kunt zorgeloos op blote voeten op de vloer lopen. Het voelt aangenaam aan. Hier komt nog bij dat onze vloeren van eikenhout uitstekend te combineren zijn met vloerverwarming. Zo kunt u de behaaglijkheid in huis verder verhogen.

5. Altijd maatwerk

Wij kunnen u altijd een maatwerk vloer leveren die perfect past bij uw woning en bij uw persoonlijke voorkeuren. U vertelt ons wat uw wensen zijn betreft de vloer en wij vertalen deze wensen naar een eiken houten vloer die hier optimaal bij aansluit.

Bezoek onze showroom

U bent van harte welkom om eens een bezoek te brengen aan onze showroom in Velddriel. Hier kunt u al onze vloeren bewonderen in een gezellige en aangename sfeer. Vanzelfsprekend staan wij hier voor u klaar om u te informeren en te adviseren wanneer dit wenselijk is. U bent altijd welkom.

2 keer bekeken0 reacties

 Desmaakvan B.V          Baronieweg 5   5321 JV    Hedel