HOE BEHANG JE INTERIEUR HELEMAAL KAN DOEN (HER)OPLEVEN

Behang wordt de laatste tijd steeds populairder. Het is een leuke manier om de woonkamer, slaapkamer of welke kamer dan ook mee op te fleuren. Je zou er van versteld staan wat behangpapier allemaal voor je interieur kan doen! Van een subtiele toevoeging tot een echt statement. Het stoffige imago is er helemaal af!


Behang geeft sfeer aan de ruimte

Met een behangetje op de muur kun je een ruimte heel wat meer sfeer geven. Zeker als de inrichting zelf vrij basic is. Kies een subtiel patroon en combineer dit met een ander stuk behang die als eye-catcher dient. Dit maakt de kamer speels en interessant! Je kunt de verschillende soorten behang ook gebruiken als een afscheiding. Hang bijvoorbeeld een grafische print bij de eettafel en gebruik voor de rest van de woonkamer een rustige kleur. Hierdoor creëer je een apart eetgedeelte en zithoek.Het brengt kleur in je interieur

Als je niet zo gek bent op kleurrijke meubels, dan kun je kiezen voor gekleurd behang. En dat hoeft niet eens een schreeuwende of opvallende kleur te zijn! Zelfs met een subtiele tint is het resultaat al geweldig. Wat dacht je van poederroze bij een romantisch interieur of petrolblauw bij een stoere woonstijl? Een gekleurd behangpapier is ook eenvoudig te combineren met allerlei materialen en accessoires.


Het geeft structuur aan de muur

Een muur met structuur en textuur heeft iets speciaals. Het kan heel warm ogen of juist heel stoer. Bij een industriële kamer zou een betonlook bijvoorbeeld perfect in het plaatje passen. Er is ook behangpapier dat lijkt op een betonen muur. Door de textuur kan je het vanop een afstand amper onderscheiden van the real deal! Voor een zachter effect kun je ook voor een natuurlijke look kiezen. Een aaibare stof op de muur zorgt voor een knus gevoel. Dit kun je perfect combineren met wollen dekentjes, rieten stoelen en houten accessoires.


Het zorgt voor een creatieve touch

Tot slot kun je je creativiteit helemaal de vrije loop laten. Er zijn namelijk heel veel opvallende behangsoorten te koop! Je kunt de accessoires er helemaal op aanpassen om zo een mooi geheel te creëren. In een kinderkamer zou een wand met dieren of vrolijke figuurtjes weer heel tof zijn. En als je niet precies kunt vinden wat je in je hoofd hebt, kun je ook nog een eigen foto op behang af laten drukken. Het is uniek en meteen heel persoonlijk.


Meer info www.de-smaakvan.nl

1 keer bekeken0 reacties

 Desmaakvan B.V          Baronieweg 5   5321 JV    Hedel