Interieuradvies


Ga je verhuizen? Of ga je verbouwen? Of wil je je huis een metamorfose geven? Vind je het ook zo moeilijk om keuzes te maken? Vraag je je af wat je woonstijl eigenlijk is? En waar moet je beginnen? Er is zoveel aanbod op interieurgebied dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Een professioneel interieuradvies kan je daarbij enorm helpen.Ben je daarbij op zoek naar een kort en krachtig stylingadvies of een uitgebreider interieurontwerp? Misschien heb je hulp nodig bij het shoppen en heb je een shopcoach nodig? Vraag je je af wat het verschil in diensten nu eigenlijk is?

Graag licht ik hier in het kort de verschillen tussen interieurstyling, interieuradvies en interieurontwerp toe. In de afzonderlijke omschrijvingen vertel ik uitgebreid over wat je van ons kunt verwachten, wat een interieuradvies kost en hoe onze werkwijze is.

Ga je niet rigoreus verbouwen of alles veranderen? Maar wil je graag een andere sfeer en aankleding van je huis, woonkamer of keuken? Dan kunnen we je helpen met een zogenaamd interieurstyling advies van de woonruimte die je wilt aanpakken.Bij interieurstyling helpen wij als specialist met de decoratieve vormgeving van je huis. Wij geven adviezen over de interieurstijlen, styling, kleuren en trends.

Wil je een kort en krachtig advies zonder een uitgewerkt interieurplan? Wil je graag een helpende hand? En interieurspecialist die bij jouw thuis je komt helpen met je woonvragen? Bij een flits interieuradvies geef ik een kort en krachtig advies over de interieurvragen die jij hebt. Dit kunnen vragen zijn over kleurgebruik, de indeling, styling of een verlichtingsplan.

Ga je verhuizen of verbouwen en wil je dat je huis of een woonruimte opnieuw wordt ingericht? Wanneer wij een interieurontwerp maken helpen wij ook met de logistieke vormgeving. Wij ontwerpen een totaalconcept en adviseeren over de indeling van je huis, de aankleding en inrichting van de verschillende woonruimten. Wij kunnen je ook adviseren over eenvoudige verbouwingen.


Vind je het lastig om een keuze te maken en heb je vragen of een speciale woonwens, neem gerust contact op! wij help je graag verder!


Desmaakvan werkt met meerdere onafhankelijke stylisten en interieurontwerpers

via onderstaande link kunt uk Kens maken met onze stylisten /interieurontwerpers


Ik kan wel wat hulp gebruiken

21 keer bekeken0 reacties

 Desmaakvan B.V          Baronieweg 5   5321 JV    Hedel