Met donkere vloeren creëer je een ‘hotel chic’ sfeer in je huis

Bijgewerkt: 14 dec 2019


DESMAAKVAN geeft je drie inzichten waarmee je die heerlijk rijke en ontspannen sfeer van een luxe hotel overbrengt naar je eigen huis. Een hint: de leuke goudkleurige accessoires komen als laatst!


1. Donker is de basis

Donkere, warme tinten vormen de basis van ‘hotel chique’. Neem die basis letterlijk door te kiezen voor een donkere vloer, bijvoorbeeld de BRUNETTE F005 van floorify of de BLACK BEAUTY F022. Deze vloeren combineren geweldig met de trendkleuren flessengroen, okergeel, poederroze en robijnrood. En de meer safe kleuren antraciet en zandbeige.


2. Grote gebaren geven rust

Een donkere vloer laat een ruimte kleiner lijken en een warme kleur op de muur versterkt dat effect. Wil je wel lekker cocoonenmaar geen benauwd gevoel krijgen? Denk dan in ‘grote gebaren’. Kies liever voor een paar goede, grote interieurstukken dan voor veel losse meubels en accessoires. Zo creëer je rust. Laat die grote gebaren ook in de vloer terugkomen door te kiezen voor Rigid pvc met extra brede planken, zoals deze SEYCHELLES F100 of 24 cm breed en 2 meter lang Bijkomend voordeel: Die leg je ook lekker snel!3. Structuren voor een luxe uitstraling

Donkere basis, grote gebaren. Check. Nu nog die lekkere posh uitstraling! Het geheim: kies voor materialen en stoffen met verschillende, rijke structuren. Een eiken vloer met een mooie houtstructuur past daar ook bij, maar vraagt wel een flinke investering. Deze Rigid pvc vloeren met een niet van echt te onderscheiden, voelbare houtstructuur zijn een mooi alternatief. Zo hou je budget over voor fluwelen gordijnen, een mooi wollen plaid, glanzende kussenhoezen en een paar leuke, goudkleurige accessoires.


Kortom: met FLOORIFY wordt jouw ‘hotel chic home’ een feit!


Deze vloeren zijn te bezichtigen en te koop bij DESMAAKVAN

60 keer bekeken0 reacties

 Desmaakvan B.V          Baronieweg 5   5321 JV    Hedel