NET ECHT: VISGRAAT PVC OP DE VLOER


Een visgraatmotief op de vloer is een tijdloze eyecatcher in elk interieur. Floorify, expert in rigide pvc vloeren, lanceerde een vloer die niet alleen superstijlvol is, maar ook super makkelijk om te plaatsen.

Een vloer met visgraatmotief is hot! Dat is niet zo gek. Zo’n vloer voorziet je interieur tenslotte direct van een flinke dosis stijl. De look van deze vloer geeft ten opzichte van rechte planken een subtiele speelsheid die elke ruimte gezellig en sfeervol inricht. Floorify introduceert met haar collectie vloerplanken in visgraatmotief de authentieke vloertrend uit de chique herenhuizen van toen mèt de voordelen van nu. Zo is de vloer makkelijk te plaatsen dankzij het zwevende kliksysteem en heel gebruiksvriendelijk.


VLOER MET ALLURE

De vloer oogt heel natuurgetrouw. Dat komt omdat de collectie bestaat uit afzonderlijke planken die je in elkaar klikt tot een visgraatmotief. Zo komt de authentieke look van het speelse patroon pas echt tot zijn recht en vermijd je lelijke naden.

De warme kleuren, authentieke V-groeven, ultieme plankvariatie en de voelbare, natuurgetrouwe houtstructuur weerspiegelen het natuurlijke effect van echte houten planken. Het design is heel tijdloos en heeft een een supermatte finish. Tof, want dit geeft je interieur net een tikkeltje meer allure. Een vloer moet je beleven. Bestel daarom zeker jouw 3 gratis staaltjes.


VIER DESIGNS

De uitstraling van echt hout in een sterke, stille, watervaste en nagenoeg onderhoudsvrije uitvoering? Een vloer van Floorify vloert alle uitdagingen. De visgraatvloeren zijn er in vier designs in een formaat van 75×12,5 cm; Uni (F301), Ika (F303), Unagi (F317) en Anago (F319). Uni en Ika zou je kunnen omschrijven als een mooie klassieke premium eik, bij Unagi en Anago gaat het om een elegante, karaktervolle eik met een tikkeltje meer knoesten en knopen. Deze nieuwe dessins met speels legpatroon zijn bij de smaak van te zien en te voelen

. De adviesverkoopprijs voor deze collectie is trouwens 49,95 euro (incl. btw).


VLOERREVOLUTIE

Waar het bij de Belgische vloerenfabrikant Floorify om draait? Dat is makkelijk samen te vatten: gebruiksvriendelijke vloeren die zorgen voor een warme uitstraling en een langdurige schoonheid. En vooral duurzaam, om alle uitdagingen van het leven aan te kunnen. De geluidsabsorberende, watervaste kern en makkelijke plaatsing op nagenoeg elke ondergrond krijg je er zo bij. Super, toch?

Floorify kiest bewust voor een elegant plankformaat, authentieke V-groeven en een natuurgetrouwe houtstructuur. De perfect passende structuren en de grote plankvariatie geven je de onderhoudsvriendelijke houtlook waar je altijd naar op zoek was. Daarnaast kun je er met een gerust hart terecht voor bijpassende watervaste plinten, profielen en plakplinten. Deze zijn in alle vloerkleuren beschikbaar. Een totaaloplossing voor je interieur dus.

Wist je trouwens dat je een gratis staaltje kan aanvragen van deze Floorify-vloer? Zo kan je thuis checken of ‘ie je bevalt. Handig! wil de de vloeren in een wat groter formaat zien bezoek dan onze showroom dan laten we gelijk zien hoe sterk deze vloer is.


16 keer bekeken0 reacties

 Desmaakvan B.V          Baronieweg 5   5321 JV    Hedel