pure planken en tegels : de meest ssshhhh-vloer op de markt


Een vloer die de kleintjes niet wakker maakt terwijl je naar binnen sluipt.


Eenzorgeloze basis die uw feesten, familiediners en kinderen die die achter honden aan zitten (of andersom?) overleeft. Een vloer die ongelooflijk eenvoudig te installeren is. Voor iedereen. Of het nu je eerste keer is of je dagelijkse bezigheid.


Het maakt niet uit of je van traditionele, elegante, gezellige of creatieve ontwerpen houdt. Er is een Pure vinylvloer speciaal voor jou.


Een vloer waar iedereen, zelfs onze planeet, van houdt. Omdat de planken 100% recyclebaar zijn.


Een vloer voor je huis, je leven.


PURE PLANKEN


De vloer is van jou.

Onze 35 planken geven je 35 verschillende mogelijkheden om jouw huis te decoreren. Elke referentie heeft zijn eigen karakter en geeft je interieur een andere look & feel.

Doe eens gek. Installeer ze als visgraat of laat je inspireren door een van onze vele andere patronen.

Pure planken worden geleverd met een slijtlaag van 0,55 mm, waardoor het ideaal is voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.


PURE TILES


Onze selectie van 13 tegels zal zowel traditionalisten en trendliefhebbers tevreden stellen. Deze tegels combineren de natuur met een gevoel van warmte. Perfect voor dat gezellige en huiselijke gevoel. Pure tegels worden geleverd met een slijtlaag van 0,55 mm, waardoor het ideaal is voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Download hier de pure brochure


In onze showroom zijn de vloer te zien op borden van 70 x 90 cm.


DESMAAKVAN

Baronieweg 5

5221JV. Hedel


8 keer bekeken0 reacties

 Desmaakvan B.V          Baronieweg 5   5321 JV    Hedel