PVC KAPSALON VLOEREN


PVC vloeren zijn een ideale vloerkeuze voor kapperszaken:

een warme vloer met een huiselijke uitstraling.

PVC stroken zijn leverbaar in meer dan 100 dessins, voor iedere stijl een passende vloer. U kunt daarbij bijvoorbeeld kiezen voor een vloer die niet van echt hout te onderscheiden is, met de voordelen van PVC. Omdat u werkt met kleurspoelingen en andere chemicaliën voorzien wij de vloer van een extra coating.


Geluiddempend: PVC is zacht en geluiddempend, wat zorgt voor een prettige werksfeer in uw kapperszaak. De vloeren zijn zeer geschikt voor zwenkwielen met soft-wieltjes en voelt ook warm en comfortabel aan.
Slijtvast: er wordt veel over een kappersvloer gelopen, of gerold met een kruk/werkkar; PVC slijt niet onder die omstandigheden.

Vlek- en afdrukbestendig: Omdat PVC eenvoudig te reinigen is en de beschermende toplaag niet snel hecht met de vlek, blijft uw vloer er bij goed onderhoud als nieuw uitzien.

De veerkrachtige werking van PVC zorgt ervoor dat er geen afdrukken achterblijven.


Geschikt voor vloerverwarming: PVC laat zich uitstekend combineren met vloerverwarming. Zo heeft uw kappersvloer niet alleen een warme uitstraling, maar is het ook daadwerkelijk een warme vloer.Zoekt u een kapsalonvloer die aan deze standaarden voldoet? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Daarnaast bent u van harte welkom om de vloer eerst te bekijken in de showroom.

DESMAAKVAN

Baronieweg 5

5321JV Hedel

info@de-smaakvan.nl

www.de-smaakvan.nl


145 keer bekeken0 reacties

 Desmaakvan B.V          Baronieweg 5   5321 JV    Hedel