Shutters zijn de raamdecoratie bij uitstek
Die zorgen voor veel privacy. Dat ze daarnaast ook een vakantiegevoel geven is mooi meegenomen. Op vele zomerse bestemmingen zijn louvredeurtjes niet uit het straatbeeld weg te denken. Shutters hebben erg veel van deze luiken weg en dragen daarom bij aan het fijne vakantiegevoel. Altijd op vakantie in eigen huis, wie wil dat nu niet? In dit blog vertellen we je alles over de mogelijkheden van Blend® shutters.


Wat zijn shutters?

Shutters zijn binnenluiken met verstelbare, horizontale lamellen die je kunt kantelen, wegklappen en zelfs openen. Hiermee zijn shutters een bijzonder functionele, stijlvolle én tijdloze raambekleding en echt een pronkstuk voor je interieur. Onze shutters kun je helemaal naar jouw smaak en stijl samenstellen. Zo kun je kiezen uit 1000 en 1 Ral kleuren .Ook wat bediening betreft bieden we ruime keuze én de manier waarop je de shutter opent en plaatst kun je ook zelf kiezen.Blend® shutters zijn geschikt voor elk raam en elke raamvorm: voor een badkamerraam, dakraam, hoekig of rond raam, draai-kiep-raam of ‘gewoon’ recht toe recht aan? De shutters van Blend® uit ons assortiment passen altijd. Van klein driehoek raam op zolder tot erker of brede schuifpui in de woonkamer. We leveren namelijk altijd maatwerk!Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om de vakantiesfeer in huis te halen met shutters? Kom dan langs in de winkel om de mogelijkheden te bekijken en je te laten adviseren


50% korting op de montage van je 'zomerse' shutters

Een droom van iedere interieurliefhebber: shutters! De prachtige luiken met kantelbare lamellen geven je gelijk het zomerse vakantiegevoel ☀️Wil jij ze ook? Sla dan in de maand mei je slag bij de Woonspecialist. Bij ons krijg je 50% korting op de montage. Fijne zomer!


20 keer bekeken0 reacties

 Desmaakvan B.V          Baronieweg 5   5321 JV    Hedel