Je trap kan een echte eyecatcher zijn

Bijgewerkt: 10 okt 2020

In de meeste woningen is de trap een opvallend onderdeel van de hal of van de woonkamer. Waar je trap zich dan ook in huis bevindt, het is de moeite waard om te zorgen voor een goede sfeer. Met traprenovatie is dat in elk geval zo voor elkaar!

Voor ieder budget is er traprenovatie beschikbaar: Houten overzet treden van eiken, treden met een laminaat toplaag, of PVC toplaag.Kijk naar je complete interieur

Stem de rest van de hal of woonkamer af op de sfeer van de trap: Kies je bijvoorbeeld voor een renovatie met eikenhouten treden, dan is het mooi als deze houtsoort verder ook nog terug te vinden is in het interieur. Denk bijvoorbeeld aan de vloer of een aantal meubelen waarin het eiken terugkomt. De eiken houten treden hebben een prachtig én subtiel ingefreesd anti-slip profiel, zo is je trap niet alleen mooi maar ook nog eens veilig!


Bepaal het karakter met stootborden

Je kunt je eiken treden afwerken met prachtige eiken stootborden, dit geeft de trap een robuust karakter. Wil je liever een wat luchtigere uitstraling? Kies dan voor witte stootborden, zo lijken namelijk de traptreden te ‘zweven’.
Trap schoonhouden nog nooit zo gemakkelijk

Nadat uw trap voorzien is van een nieuw jasje is het schoonmaken ervan erg simpel. Het is vaak al genoeg om er even met een doekje overheen te gaan. Hiermee neemt u het stof wat neergedwarreld is af, en is de traptrede direct weer goed schoon. Er hoeft dus geen stofzuiger aan te pas te komen!


Professionaliteit en expertise

Bij DESMAAKVAN weten we dat het renoveren van een trap een nauwkeurige klus is. Er is niets vervelender dan een afgeraffeld project, dat vervolgens resulteert in juist méér onderhoud. Daarom bent u bij DESMAAKVAN gegarandeerd van een perfect uitgevoerde renovatie die jarenlang meegaat!
De trapspecialist

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van de verschillende materialen, de werkwijze van een traprenovatie of de mogelijkheden voor een nieuwe trap? Neem dan contact op met de specialisten DESMAAKVAN. Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail of kom langs in onze showroom in Hedel.


94 keer bekeken0 reacties

 Desmaakvan B.V          Baronieweg 5   5321 JV    Hedel