De smaak te pakken?


Zo, de kerstboom is de deur weer uit, het wordt weer langer licht en de grote voorjaarsschoonmaak komt weer in het vizier! Ik zit op de bank en kijk eens rond, wat hebben we toch een fijn huis.. Een prachtige vloer, een heerlijke bank en raambekleding naar mijn smaak. Mijn ogen glijden de kamer rond, ik kijk de gang in.

Hier stoppen mijn amoureuze gedachten.


Hmmmmm… DE TRAP. Het ondergeschoven kindje, stoffig tapijt met slijtplekken en een kromme leuning. Op dat moment beloof ik plechtig dat wij dit kind de liefde gaan geven die het verdient! 2018 Het jaar van de traprenovatie!

Herkenbaar? Wij hebben voor iedere trap een oplossing!

Een trap kan op verschillende manieren en met verschillende materialen gerenoveerd worden. Zo kunt u kiezen uit eikenhout, laminaat, vinyl, pvc, leer en tapijt. Ook verlichting is een optie. Een renovatie wordt altijd gedaan door onze vakbekwame specialisten en is doorgaans binnen 1 dag klaar. Maar welke stijl past nou bij u en uw interieur?

Heeft u ook de smaak te pakken? Kom dan gauw langs in onze showroom voor inspiratie en advies, de koffie staat altijd voor u klaar!#traprenovatie #traprenovatiepvc #traprenovatieeiken #traprenovatielaminat

23 keer bekeken0 reacties

 Desmaakvan B.V          Baronieweg 5   5321 JV    Hedel