Traprenovatie

Een houten trap heeft heel wat charme. Dankzij zijn warme en natuurlijke uitstraling komt hij perfect tot zijn recht in elk type interieur. Is de trap verouderd of past deze niet meer in uw interieur? Tijd voor een traprenovatie! Laat u verrassen bij Desmaakvan en ontdek de vele mogelijkheden die wij u bieden.


Wij hebben diverse kleurencombinaties en materialen in ons assortiment zodat de trap in elk interieur past. Heeft u een wat lager budget voor uw traprenovatie? Geen probleem, wij hebben voor iedereen wat in ons assortiment. Uw trap renoveren wij snel en deskundig naar uw wensen.
Trap renoveren

Wij bekleden niet alleen de traptreden met hout, maar kunnen ook de zijkanten, stootborden afwerken in dezelfde stijl. In een paar stappen kunnen wij uw trap bekleden en is hij weer als nieuw. Wij komen uw trap thuis opmeten zodat de overzettreden precies op maat gezaagd kunnen worden. Na het zagen worden de treden geolied met een LED olie waarna wij vakkundig de huidige trap bekleden en afwerken.

Onze traptreden kunnen we voorzien van een uitsparing voor de antislip strip. Omdat ze door de Desmaakvan precies op maat worden gemaakt is afkitten bijna overbodig. Onze traptreden zijn opgebouwd uit een 9mm multiplex onderlaag met daarop een toplaag van 4mm eiken verlijmd, totaal 13mm dik. In verband met de veiligheid zijn onze traptreden altijd voorzien van een uitsparing voor de antislip strip. Laat ons uw trap renoveren, wij hebben jarenlange ervaring en de juiste kennis en kunde.

Wilt u ook een vloerrenovatie? De smaak van biedt vele mogelijkheden!


De voordelen van traprenovatie:

  • Een nieuwe trap zonder sloopwerkzaamheden, zagen of beschadiging

  • Onderhoudsvriendelijk

  • Meestal binnen 1 dag gereed. U kunt direct weer naar boven

  • Geluiddempend

  • 15 jaar garantie

Kortom, wilt u binnenkort uw trap renoveren, kom dan zeker eens langs bij De smaak van te Hedel. Met onze laagste prijsgarantie is het zeker de moeite waard om met ons contact op te nemen, via 073 -7601206 of info@de-smaakvan.nl. Of kom voor een vrijblijvend advies gezellig langs in onze showroom!

26 keer bekeken0 reacties

 Desmaakvan B.V          Baronieweg 5   5321 JV    Hedel