Vloer kiezen? Visualiseer je vloer bij je thuis in één muisklikPast jouw favoriete vloer perfect in jouw huis? Met de nieuwe service voor vloervisualisatie ontdek je het meteen. Via augmented reality beleef je de vloer rechtstreeks bij je thuis of in de showroom. Zo maak je gemakkelijker de juiste keuze voor jouw vloerbedekking. Je kan een vloer kiezen uit een catalogus of aan de hand van stalen, maar dan weet je nog niet of een vloer wel echt in je interieur past. Komt de kleur van de vloer overeen met je meubels? Kies je best lichte of donkere planken? Met augmented reality krijg je een fotorealistische visualisatie van een vloer in jouw ruimte of kamer.

Eenvoudig in gebruik Je hoeft voor de ruimtedesigner geen speciale app te installeren. De ruimtedesigner is zeer eenvoudig in gebruik. Het enige wat je hoeft te doen is een foto maken van de kamer met je smartphone en deze uploaden in de tool.


Realistische visualisatie De ruimte wordt realistisch weergegeven met je bestaande meubilair en de juiste lichtomstandigheden. Via augmented reality zie je de vloer die je kiest automatisch op schaal in de ruimte. Zo kan je verschillende vloeren uitproberen en ontdekken welke het beste bij jouw interieur past. In een paar klikken ervaar je direct jouw favoriete vloer bij je thuis.68 keer bekeken0 reacties

 Desmaakvan B.V          Baronieweg 5   5321 JV    Hedel