VLOERVERWARMING EN PARKET COMBINEREN

Het is een vraag die vaak komt bovendrijven: kun je vloerverwarming plaatsen onder een parketvloer? Of anders gesteld: is parket wel zo’n slimme keuze als je vloerverwarming hebt? Het antwoord is eenvoudig – en het stemt je vast gelukkig: ja, parket en vloerverwarming gaan perfect samen!
Vloerbeleving 2.0


‘Wow’

Dat woord vat de beleving van een woning met vloerverwarming zo ongeveer samen. Want wie vloerverwarming in huis heeft, geniet niet alleen van aangename warmte, maar verbruikt ook minder energie en bespaart flink wat ruimte. Maar ‘wow’ vat ook de ervaring van een parketvloer goed samen. Een houten vloer geeft je woonkamer, slaapkamer of eender welke andere ruimte een authentieke en elegante uitstraling. Bovendien zijn zowel parket als pvc erg onderhoudsvriendelijk en duurzaam.

Combineer parket met vloerverwarming en je hebt dé ultieme vloerbeleving: een zachte en warme vloer die er stijlvol en duurzaam uitziet en waar je met plezier op blote voeten over loopt!


Vloerverwarming combineren met parket


Gelukkig is deze combinatie niet alleen fantastisch in theorie. Ze is ook écht haalbaar. Meer zelfs: een houten vloer is een uitstekende keuze boven op de vloerverwarming.


Laat je bij de keuze van je parketvloer leiden door de densiteit en stabiliteit. Een houten vloer met een hoge densiteit en die minder gevoelig is voor schommelingen in de luchtvochtigheid, vaart het beste boven op je vloerverwarming. Zie er ten slotte op toe dat het parket niet te dikker is dan 16 millimeter. Houtsoorten als eik, merbau, afzelia en wengé genieten de voorkeur.

×

Meer weten over de troeven en mogelijkheden van houten vloeren? Neem contact op met de vloerexperts van DESMAAKVAN die je graag verder helpen met al je vragen!

22 keer bekeken0 reacties

 Desmaakvan B.V          Baronieweg 5   5321 JV    Hedel